Over ons

Aangenaam, wij zijn Mijn Woning Keuren. Dagelijks helpen wij woningeigenaren op basis van jarenlange ervaring bij het verkrijgen van energielabels en verduurzaming.

Vakkundig en snel geregeld.

Mijn Woning Keuren is een adviesbureau gevestigd in Oost-Nederland, gespecialiseerd in het verstrekken van energielabels. Samen dragen we bij aan de energietransitie in Nederland. Onze inspecteurs en adviseurs hebben ruime ervaring met diverse soorten vastgoed, variërend van studioappartementen tot vrijstaande woningen en alles daartussenin. Met onze erkende adviseurs staan wij klaar om je te helpen bij het verduurzamen van jouw gebouw.  

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Bij Mijn Woning Keuren zijn we trots op onze samenwerking met diverse landelijke en regionale overkoepelende organisaties. Hierdoor blijven we voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energielabels en verduurzaming. Ons toegewijde team streeft ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen en te voorzien van praktisch en helder advies op maat.

Bij Mijn Woning Keuren ben je dus aan het juiste adres voor een betrouwbaar en deskundig advies op het gebied van energielabels en verduurzaming!

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
09:00 – 17:30 uur

De voordelen van Mijn Woning Keuren en het aanvragen van een energielabel

Dit zijn volgens onze tevreden klanten de redenen om voor ons te kiezen.

Ervaren specialisten

Onze erkende adviseurs zijn experts op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid. Je kunt rekenen op een gedegen en betrouwbaar advies.

Snelle service

Ons doel is om het energielabel voor jouw woning binnen een week te leveren.

Snelle verkoop

 Een woning met een hoger energielabel wordt doorgaans sneller verkocht.

Waardestijging

Over het algemeen is een woning met een hoger energielabel tot wel 10% meer waard dan een woning met een lager energielabel.

Zij gingen je voor

Tevreden klanten aan het woord

Geen poespas

Joris | Hengelo (Overijssel)

Mijn Woning Keuren heeft mij netjes en snel geholpen. En binnen enkele dagen had ik het rapport ontvangen.

Verwachtingen voldaan

Gerard | Delden 

Alles zeer duidelijk uitgelegd en hij hield zich keurig aan de afspraken. Zeer accuraat. Energielabel snel in de mailbox met een duidelijke beschrijving erbij.

Keurig netjes geholpen

Paul | Almelo

Keurig netjes geholpen voor onze energielabel keuring. Professioneel geholpen en nog wat tips meegekregen.

Gemak dient de mens

Annet | Neede

Ik wilde geen omkijken en snel een energielabel voor de verkoop van mijn huis. Dat was gelukkig zo geregeld. 

Duurzaamheid begint bij Mijn Woning Keuren

Mijn Woning Keuren is een adviesbureau dat is gespecialiseerd in het afgeven van energielabels en verduurzamingsadvies. Samen helpen we jou, en Nederland door de energie transitie.

Wij staan voor kwaliteit en efficiëntie

We streven ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen. Door onze samenwerking met diverse landelijke en regionale overkoepelende organisaties, zijn onze adviseurs altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van energielabels en verduurzaming.

Wij helpen we je graag verder om jouw gebouw duurzamer te maken.

We helpen je graag verder

Of je nu meteen een energielabel wilt of graag wat meer informatie en advies op maat wilt, wij zijn hier om aan je behoeften te voldoen en je verder te helpen. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is en dat iedereen verschillende behoeften heeft. Ons team staat klaar om je te voorzien van het juiste advies.

Ontdek de voordelen van een energielabel en maak vandaag nog een afspraak bij Mijn Woning Keuren.